Hukuk Fakültesi | Öğrencilerimizin Telders Uluslararası Hukuk Farazi Dava Yarışması Başarısı

Hukuk Fakültesi

Öğrencilerimizin Telders Uluslararası Hukuk Farazi Dava Yarışması Başarısı

23/07/2018

Üniversitemiz Hukuk Fakültesi öğrencileri Seden ANLAR, Sena KARADUMAN, İpek ŞENOĞLU ve Christina SCHMİD’den oluşan Uluslararası Hukuk Farazi Dava Yarışması Takımımız uluslararası hukuk alanında Avrupa’nın en prestijli yarışması olarak kabul gören, 1977 yılından bu yana düzenlenen Telders International Law Moot Court Competition - Telders Uluslararası Hukuk Farazi Dava Yarışması’nın ulusal düzeyde gerçekleştirilen ön elemesini başarı ile tamamlayarak, Hollanda’da gerçekleştirilecek olan, en seçkin üniversitelerin katıldığı finallerde Ülkemizi temsil etmeye hak kazanmışlardır. Uluslararası Hukuk Farazi Dava Yarışması Takımımızı ve çalıştırıcıları Yrd. Doç. Dr. Hakan ŞAHİN’i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.