Maltepe Üniversitesi Geleceğin İletişimcilerine TRT’den ödül

Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 4. Sınıf öğrencileri Nursefa ÜZÜM, Sena ÖZŞİRİN ve Dilhan KESKİN TRT tarafından üniversite öğrencilerinin eğitim faaliyetleri kapsamında yapacakları çalışmalara katkı sunmak ve onları teşvik etmek amacıyla düzenlenen “TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması”nda Yeni Medya Yayıncılığı Kategorisinde “Medya Mentörü” internet sitesi ile TRT Arı Stüdyolarında gerçekleştirilen canlı yayınla ikincilik ödülünün sahibi oldular.

İnternet Gazeteciliği Dersi kapsamında, Yrd. Doç. Dr. Ülkü İlgi ELDEM ANAR’ın danışman hocalığını yürüttüğü projede öğrencilerimiz; iletişim sektörünün ileri gelen ve yol gösteren isimleriyle buluşarak, İletişim fakültesinde okuyan ve okumak isteyen öğrencilere ve bu sektörde aktif olarak çalışmak isteyenlere yönelik olarak yaptıkları röportajlar ile güncel videolu haberler yayınlamaktalar.

TRT'nin düzenlediği "Geleceğin İletişimcileri" yarışmasında üniversitemizi "Yeni Medya" dalında büyük bir başarıyla temsil edip ikincilik ödülünün sahibi olan öğrencilerimizi ve Danışman hocamızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.