Maltepe Üniversitesi | 2018-2019 Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş Başvuruları (Genel Not Ortalamasına Göre)

2018-2019 Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş Başvuruları (Genel Not Ortalamasına Göre)

2018-2019 Bahar yarıyılında Üniversitemizin Önlisans programlarına Genel Not Ortalamasına Göre yatay geçişle öğrenci alınacaktır. Kontenjan bilgileri aşağıdaki gibidir:

MESLEK YÜKSEKOKULU 1.SINIF

TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ

UÇAK TEKNOLOJİSİ

2018-2019 Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş Başvuru Koşulları

• Başvurular ile ilgili şartları  BURAYA  tıklayarak lütfen dikkatlice okuyun. Belirtilen şartları sağlamayan adayların başvuruları iptal edilecektir.

• Öğrenim ücretleri için TIKLAYINIZ.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER
- Başvuru Formu (İndirmek İçin TIKLAYINIZ)

- Öğrenci Belgesi (Öğrenci belgesinin son bir ay içinde alınmış olması ve ilgili üniversite veya noter onaylı olması gerekmektedir.)

- 2 Adet Onaylı Transkript ve Ders içerikleri (Belgelerin ilgili üniversite onaylı olması gerekmektedir. Ders içerikleri kayıt sırasında alınacaktır.)

- ÖSYM Sonuç Belgesi (Yerleştirme Puanlarının da Olduğu LYS/TYT/AYT Sonuç Belgesi) (ÖSYM nin web sayfasından alınan sonuç belgelerinin altında Sonuç Belgesi Kontrol Kodu olması gerekmektedir. Kontrol kodu olmayan belgeler geçersiz sayılacaktır).

- ÖSYS Sonuç Belgesi (Halen Kayıtlı Olduğu Üniversiteye yerleştiğini gösteren ilgili yıla ait ÖSYS/TYT/AYT Sonuç Belgesi) (ÖSYM nin web sayfasından alınan sonuç belgelerinin altında Sonuç Belgesi Kontrol Kodu olması gerekmektedir. Kontrol kodu olmayan belgeler geçersiz sayılacaktır).

- İngilizce Hazırlık Durum Belgesi (İngilizce Hazırlık sınıfı muafiyet koşullarını görmek için TIKLAYINIZ. Herhangi bir belgeye sahip olmayan adaylar, İngilizce programa kayıt hakkı kazanmaları halinde İngilizce Yeterlilik Sınavına katılacaklardır.)

- Lise Diploması (Lise Diploması elinde olmayan adayların e-devlet sisteminden alınan Lise Mezuniyet Belgesi kabul edilmektedir.)

Yurt dışından başvuracak adayların Öğrenci Belgesi ve Transkriptlerinde "Apostil" onayı olması gerekmektedir. Aksi halde kayıt alınmayacaktır.

ONLINE BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ