Lisansüstü Eğitim Enstitüsü

2020-2021 BAHAR YARIYILI ERTELENEN SINAVLAR NEDENİYLE ŞARTLI KABUL

Lisansüstü Aday Öğrencilerimizin Dikkatine

COVID-19 küresel salgınından dolayı, ÖSYM tarafından düzenlenen Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavıyla (ALES) Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı planlanan tarihlerde yapılamadığından yeni bir sınav takvimi ilan edilmiştir. Söz konusu sınav belgelerine sahip olmayan adaylar 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında  ilgili programda kontenjan boşluğu olması halinde,  09-19 Şubat 2021 tarihleri arasında “Şartlı Kabul” kapsamında başvuru yapabileceklerdir. Bu kapsamda kaydolan öğrencilerin adı geçen sınavlardan başarılı olduklarına dair belgeleri 31.03.2021 tarihine kadar Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğüne teslim ederek asıl kayıt işlemlerini yaptırmaları gerekmektedir.  Aksi takdirde bu öğrencilerin işlemleri iptal edilecektir.

LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ