MEZUNİYET KOŞULLARI

MEZUNİYET YÖNERGESİ UYGULAMA ESASLARI

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Mezuniyet Esasları Güzel Sanatlar Fakültesi Mezuniyet Yönergesi’ne göre yürütülür.

Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin mezun olabilmesi için gerekli koşullar ilgili yasa ve yönetmeliklerde belirtilmiştir.

BİTİRME PROJESİ ESASLARI

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinin bitirme projelerini gerçekleştirirken uyacakları kurallar aşağıda belirtilmiştir.

(1) Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nden mezun olacak her öğrenci bitirme projesi hazırlamakla yükümlüdür.  

(2)   Bitirme projesi, öğrencinin 4 yıllık öğrenimi sonucu edindiği deneyimlerini aktarabileceği teorik ve / veya uygulamalı bir çalışmayı kapsar.

(3) Bitirme projesinin hazırlama süresi bir yarıyıldır. 

(6) Öğrencilerin bitirme projesi danışmanı 4. sınıfın Bahar Yarıyılı (8. yarıyıl) başında öğrencinin bölüm kurulu tarafından belirlenir. 

(7) Öğrenci, bölümün belirleyeceği bir tarihte belirlenen esaslar çerçevesinde tamamladığı projesini, proje danışmanına teslim eder. Proje danışmanı tarafından kabul edilmesi durumunda bölüm başkanına teslim eder. 

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Başkanlığı