Hemşirelik Yüksekokulu | HEM 206 02 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Dersi (Dr. Öğr. Zeynep ERKUT) Dersini Alacak Öğrencilerin Dikkatine

Hemşirelik Yüksekokulu

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ

HEM 206 02 ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI HEMŞİRELİĞİ STAJINA ÇIKACAK ÖĞRENCİLERİN HAZIRLAMASI GEREKEN BELGELER VE YAPTIRMASI GEREKEN TESTLER

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI SANCAKTEPE

ŞEHİT PROF. DR. İLHAN VARANK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

HEM 206 02 01 ŞUBESİ

KONTENJAN : 26

1. Nüfus Cüzdanı fotokopisi (ön ve arka yüz olacak şekilde)
  2. Öğrenci Belgesi
  3. İş Sağlığı ve Güvenliği Belgesi (16 saatlik eğitim süresini içeren belgenin fotokopisi)
  4. SGK giriş belgesi (Güncel tarihli olmalı ya da SGK hala geçerlidir ibaresi eklenip okul tarafından kaşe, imza yapılmalıdır.)
  5. Sağlık Raporu/Tek hekim raporu (Aile Hekiminden alınmış olmalı. 1 yıl içinde alınan raporlar geçerlidir.)
  6. İstenen Tahlil Sonuçları: Hemogram, AST, ALT, Üre, Kreatinin, Glukoz, Kan grubu, HBsAg, Anti-HBs, Anti-HCV, Anti-HIV, Anti-HAV IgG,  Varisella zoster IgG, EKG, Odyometri, Akciğer raporu, Aile hekimliğinde tetanoz aşısı yapıldığını gösterir aşı kartı (NOT: Tetkiklerin staj başlangıcından en fazla iki ay öncesine ait olması gerekmektedir.)

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI SBÜ KARTAL DR. LÜTFİ KIRDAR şehir HASTANESİ

HEM 206 02 02 ŞUBESİ

KONTENJAN : 26

1. Nüfus Cüzdanı fotokopisi (ön ve arka yüz olacak şekilde)
  2. Öğrenci Belgesi
  6. Kan Testi Sonuçları (ELISA ve Hepatit A ve B kan testi sonuçları).
  7. Hepatit B Aşı Kartı
  8. COVID-19 Aşısı Yaptırdığına Dair Bilgi Notu (E-Nabız, HES ya da SMS üzerinden gösterilmelidir. En az 1 aşı zorunludur.)

MALTEPE ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ

HEM 206 02 03 ŞUBESİ

KONTENJAN : 10

Önemli: Bu şubeyi sadece yaz öğretiminde kadın sağlığı ve hastalıkları hemşireliği dersi alan öğrenciler seçecektir. yanlış seçen öğrenciler danışmanları tarafından şubeden çıkartılacaktır.

1. Kimlik Fotokopisi

2. İSG Eğitim Katılım Belgesi

3. Öğrenci Belgesi

4. Heyet Raporu (Ağır ve Çok Tehlikeli İşyerlerinde Çalışabilir’ ibaresi ile birlikte)

5. SGK Belgesi

6. Hbsag, Anti-Hbs, Anti-HCV, Anti-HIV, Rubella-Rubeola-Mumps Igm Ve Igm, Hemogram, AST, ALT, Üre, Kreatinin, Glukoz, Kan Grubu Sonucu. (Sağlık kurulu tarafından onaylı ve en az 2 ay öncesine ait olmalı.)

7. Göz Uzman Muayenesi, Psikiyatri Muayanesi Sonuçları.

8. EKG Raporu ve Akciğer Grafisi.

9. Aile Hekimliğinden Tetanoz Aşısı Yapıldığına Dair Aşı Kartı.