Hukuk Fakültesi | Uzaktan Eğitim ve Uzaktan Hukuk Eğitimi

Hukuk Fakültesi

Uzaktan Eğitim ve Uzaktan Hukuk Eğitimi

COVID 19 hepimizi şu veya bu şekilde etkiledi. Dünya genelinde Koronavirüs salgını 200’e yakın ülkede eğitimin aksamasına yol açtı. Salgının etkilediği öğrenci sayısının 1,5 milyarın üzerinde olduğu tahmin ediliyor. Salgın uzadıkça etkili ve güçlü bir uzaktan eğitim sisteminin önemi daha çok ortaya çıktı.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) verilerine göre geçen dönem uzaktan eğitimde vakıf üniversiteleri arasında lider olan Maltepe Üniversitesi, yeni öğretim yılına damgasını bu kez zenginleştirdiği ekran formatıyla vurmaya hazırlanıyor.

Maltepe Üniversitesi’nin çatısı altında verilen tüm derslerin içerikleri dijital mecralara uygun hale getirilmekle kalmadı, görsel anlamda da çağın ruhu yakalandı. Dersler özel stüdyolarda modern prodüksiyon teknolojileriyle çekildi, sinema filmi kalitesinde kurgulandı, hoca ile öğrenci arasındaki ekran mesafesi ortadan kalktı.

Hukuk Fakültemiz de bu amaca uygun şekilde hem 2019-2020 Bahar Döneminde hem de Yaz Okulu'nda tüm derslerini, öğretim üyelerimizin yoğun çabalarıyla çevrimiçi şekilde öğrencilerine sundu. Hukuk fakültemiz, aynı şekilde 2020-2021 Güz Döneminde de zengin, profesyonel ve kurumsallaşmış bir çevrimiçi eğitim planlamasıyla hazırlıklarımızı tamamlayarak siz değerli öğrencilerimize en zengin ve en çok seçeneği sunan bir uzaktan eğitim programı hazırladı.

Üniversitemizin ve fakültemizin yaptığı ve yapmaya devam edeceği bu önemli çalışmaları özetleyen konuya dair güncel bir videoyu bu vesileyle sizlerle paylaşmak isteriz.

MALTEPE ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI