İletişim Fakültesi | Akbank Kısa Film Festivali "Genç Bakışlar" Yarışma Duyurusu

Akbank Kısa Film Festivali "Genç Bakışlar" Yarışma Duyurusu

Sevgili Öğrenciler,

Bu sene 18. Akbank Kısa Film Festivali kapsamında “Genç Bakışlar” bölümü ile gençleri bizlerle beraber olmaya davet ediyoruz. Sinemaseverlerin buluşma noktası haline gelen Akbank Kısa Film Festivali kapsamında, 20 yaş ve altı gençlerin kısa filme olan ilgilerini festival bünyesinde toplamaya ve bu alandaki üretimleri teşvik etmeye yönelik yeni bir yarışma başlatılıyor.

Sinema sanatı üzerinde kısa filmlerin etkin rolünün bilinciyle Türkiye’de bu alanda bir platform oluşturan ve alanında öncü etkinliklerden bir haline gelen Akbank Kısa Film Festivali bu yeni yarışma ile gençlerin kısa film projelerine ayrı bir bölüm açarak sinemaseverlerle buluşturacak.

Yarışma sonucunda “Genç Bakışlar En İyi Film” olarak seçilecek eserin yönetmeni Akbank Sanat tarafından; 10.000 TL ile ödüllendirilecek.

Ayrıntılı bilgi için sizlere ekte gönderdiğimiz basın bültenini ve katılım şartlarını inceleyebilir,www.akbankkisafilmfestivali.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Genç Bakışlar yarışma bölümü için son başvuru tarihi : 24 Aralık 2021 Cuma.

Yarışma Katılım Koşulları için Tıklayınız.