Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi | 2020-2021 Yaz Dönemi Staj Defterlerinin ve Raporlarının Teslimi Hakkında Duyuru (23.08.2021)

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi

2020-2021 Yaz Dönemi Staj Defterlerinin ve Raporlarının Teslimi Hakkında Duyuru (23.08.2021)

  1. 2020-2021 Yaz Döneminde yapılan stajlara ait Staj Defterlerinin ve Raporlarının teslimi için son tarih 01 Kasım 2021 Pazartesi’dir. Bu tarihten sonra teslim edilecek defterler ve raporlar kabul edilmeyecektir ve yapılan staj başarısız sayılacaktır.
  2. Stajı dışında dersi kalmamış ve stajı tamamlanınca mezun olabilecek durumda olan öğrencilerin teslim işlemleri için bilgi almak üzere Dr. Öğr. Üyesi Volkan TUNALI ile eposta yoluyla irtibata geçmesi gerekmektedir.
  3. İşletmede yapılanların gün gün açıklandığı Staj Defteri ile birlikte bölüm staj sayfasında belirtildiği şekilde bir Staj Raporu da teslim edilecektir. Bunlara dair kapak ve içerik şablonları bölüm staj sayfasında yer almaktadır.
  4. İngilizce bölüm öğrencilerinin defter ve raporları İngilizce olarak hazırlanmış olmalıdır. Aksi halde kabul edilmeyecektir.
  5. Staj defteri ve staj raporunun kapak sayfaları imzalı ve kaşeli olmalıdır. Diğer tüm sayfalar imzalı veya paraflı olmalıdır.
  6. Staj defteri ve staj raporu ayrı ayrı spiral ciltli olarak teslim edilmelidir.
  7. Staj Değerlendirme Formu’nu da staj defteri ve staj raporuyla birlikte getirebilirsiniz ya da işletme tarafından ayrıca posta/kargo yoluyla gönderilebilir.
  8. Stajla ilgili tüm bu malzemeleri Dr. Öğr. Üyesi Volkan TUNALI’ya ya da bölüm başkanı Prof. Dr. Oruç Raif ÖNVURAL’a ya da dekanlığa teslim edebilirsiniz.
  9. Bu malzemeleri kendiniz getirmeyecek durumdaysanız posta/kargo ile de gönderebilirsiniz ancak doğru yere ve zamanında ulaşmasından siz sorumlusunuz.
  10. Staj başvurusunu online yapan öğrencilerin PDF olarak ilettikleri resmî evrakların orijinallerini de yukarıda belirtilen tarihe kadar teslim etmeleri gerekmektedir.
  11. Burada belirtilmeyen ancak görüş alınması gereken her tür durum için herhangi bir işlem yapılmadan önce Dr. Öğr. Üyesi Volkan TUNALI ile eposta yoluyla irtibata geçilmesi gerekmektedir.
Düşüncede Özgür, Eğitimde Çağdaş, Bilimde Evrensel