Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi | Öğrencilerimizin Teknofest 2021 Karma Sürü Simülasyon Yarışması’ndaki Başarısı (13.09.2021)

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi

Yazılım Mühendisliği (İngilizce) Bölümü 4. sınıf öğrencilerimiz Bilal Gelik, Burak Aktepe, Yahya Mehmet Sağdur ile Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) Bölümü 3. sınıf öğrencilerimiz Fatma Betül Özgen ve Zeynep Tüfekçi’nin oluşturduğu, danışmanlığını Yazılım Mühendisliği (İngilizce) Bölümü öğretim üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Emre Atlıer Olca’nın yaptığı Algan adlı takım, Teknofest 2021 Karma Sürü Simülasyon Yarışması’nda finale kalan on takım arasına girmeye hak kazandı. Yarışmanın finali 21-26 Eylül 2021 tarihlerinde Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilecektir. Teknofest sayfasına ulaşmak için buraya tıklayın.

Öğrencilerimizi ve danışman öğretim üyemizi tebrik eder, finalde başarılar dileriz.