Mezunlarla İletişim ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİKAM)

06.05.2022 || GED154 Kariyer Planlaması Dersi - Akademisyenlik & Girişimcilik (Mezunumuz Feyza Nur Püsküllü ve Girişimci Burcu Şen)

06.05.2022 || GED154 Kariyer Planlaması Dersi - Akademisyenlik & Girişimcilik

Dersimizin bu haftaki konukları;

- Akademisyenlik: Araştırma Görevlisi Feyza Nur Püsküllü. Maltepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programı'nda Araştırma görevlisi,  Maltepe Üniversitesi Teknoloji ve İnsan İlişkileri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı. Kendisi Üniversitemizden mezun ve yine Üniversitemizin genç akademisyenlerinden.

-Network oluşturma: Burcu Şen.  İyibiriz Stratejik Gelişim ve Marka Danışmanlığı şirketinde Stratejik Gelişim ve Marka Koçu.