Mezunlarla İletişim ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİKAM) | 09.06.2021 || Av.Şeref Kısacık - Öğretmenlikten Hukukçuluğa kariyer öyküsü (SKS, Öğrenci Konseyi, Gençlik Akademisi iş birliğiyle)
Mezunlarla İletişim ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİKAM)

09.06.2021 || Av.Şeref Kısacık - Öğretmenlikten Hukukçuluğa kariyer öyküsü

(SKS, Öğrenci Konseyi, Gençlik Akademisi iş birliğiyle)

1265

9 Haziran 2021, 21:00’da İstanbul Barosu Kat Mülkiyeti Hukuku Komisyonu Başkanı, değerli hocamız Av.Şeref Kısacık konuğumuz oluyor. Kendisinden önce Öğretmenlikten Hukukçuluğa geçiş öyküsünü dinleyeceğimiz, sonrasında ise Avukatlıkta uzmanlaşma ile diğer konuların ele alınacağı ve moderatörlüğünü sevgili öğrencimiz Onur Kaymak’ın yapacağı canlı yayına bütün öğrenci arkadaşlarımız davetlidir. Sakın kaçırmayın.