Mezunlarla İletişim ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİKAM) | 2007-2008 Kariyer Günleri
Mezunlarla İletişim ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİKAM)

2007-2008 Kariyer Günleri

“LEGOLARLA MADE IN MALTEPE”

2. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ KARİYER GÜNLERİ BAŞLIYOR…

1-2 NİSAN 2008

Katılan öğrencilere katılım belgesi verilecektir.

Maltepe Üniversitesi Mezunlarla İletişim ve Kariyer Araştırma Merkezi tarafından, düzenlenecek olan “Kariyer Günleri” etkinliği, 1-2 Nisan 2008 tarihleri arasında Marmara Eğitim Köyü’nde gerçekleştirilecek.

“Bilimde Çağdaş, Düşüncede Özgür” sloganı ile çalışmalarını sürdüren Maltepe Üniversitesi, öğrenci ve yeni mezunlarının iş yaşamına temas etmesini kolaylaştırmak ve İş yaşamı-Üniversite işbirliğinin bir adımı olarak gördüğü Kariyer Günleri etkinliğini Mezunlarla İletişim Kariyer Araştırma Merkezi (MİKAM) aracılığıyla, ikinci kez düzenliyor.

İki gün sürecek etkinlik boyunca, Maltepe Üniversitesi’nde eğitim görmekte olan 6 bin öğrenci ve yeni mezunlar, iş dünyasının trendleri ve yeni gelişen çalışma alanlarına ilişkin sunumlara katılarak, eğlenceli söyleşilerin aktif paydaşı olma ve atölyelerde çalışma şansı bulacaklar.

İnternet sponsorluğu recruitmentturkey tarafından yapılan etkinlik kapsamında öğrencilerin kariyer hedeflerine doğru ve emin adımlarla ilerlemelerinin önünü açacak, eğlenceli ve ilginç sunumlarla öğrencilerin katılımının en yüksek düzeyde sağlanması amaçlanıyor. Bu bağlamda, gerçekleştirilecek sunumlardan ikisi özellikle dikkat çekici: “Çift Kariyerli Aileler” başlığı altında Müzik ve Tiyatro alanında kariyer yapmış Aslı-Tunç Günbay çifti tarafından yapılacak sunumun ardından klasik müzik konseri yapılacak. Lego Serious Play Türkiye Temsilciliği tarafından, Maltepe Üniversitesi öğrencilerine özel olarak tasarlanan “Made in Maltepe” adlı çok ilginç bir atölye çalışması legolarla gerçekleştirilecek.

Maltepe Üniversitesi Kariyer Günleri’nde gerçekleştirilecek sunumlardan bazıları ve konuşmacıların listesi şöyle:

“AVEA Kırmızı Kuşak” adlı sunumu ile Ece ALAKOÇ, “Sosyal Ağlardan İş Ağlarına” adlı sunumu ile Derya FINDIK, “Ciddi Bir Oyun” adlı sunumu ile Karsten PILLUKEIT, “Kariyer Yolunuzu Belirleyin” adlı sunumu ile Nesrin AKTAŞ, “Gastronomi Sektöründe Kariyer” adlı sunumu ile Eyüp Kemal SEVİNÇ, “Inovasyon ve Girişim Sermayesi” adlı sunumu ile Serhat GÖRGÜN,” Geleceğin Sektörü Çağrı Merkezleri” adlı sunum ile Fatma GÜNERİ.

Programın ikinci gününde yer alan “Made in Maltepe” adlı atelye Lego Serious Play’in Turkiye’deki yetkili uygulama ortağı Kaleideskop tarafından Maltepe Üniversitesi öğrencilerine özel tasarlandı. Bu çalışmaya, “Ciddi Bir Oyun” adlı oturuma katılacak öğrenciler arasından kura ile seçilen 12 öğrenci katılabilecek ve atölye değerlendirme ve paylaşım toplantısı aynı gün akşam saatlerinde geniş katılımlı olarak sürdürülecek.

Ayrıntılı Bilgi İçin:

Öğr. Gör. Elif SUNGUR