Mezunlarla İletişim ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİKAM) | 21.04.2021 || Mezunumuz Av.Sena Karaduman İşlek ile Kariyer Söyleşisi // “Hukuk Fakültesi Öğrencisi ve Mezunu Olmak”
Mezunlarla İletişim ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİKAM)

Sevgili öğrencilerimiz ve mezunlarımız,

29

Hukuk öğrencilerinin üniversite sıralarında neler yapması gerektiği, 4 senelik eğitimin kendilerine neler kattığı,

mezun olduktan sonraki aşamaya nasıl hazırlanabilecekleri ve mezun olduktan sonra kendilerini nelerin beklediğini

Hukuk Fakültesi mezunumuz Av.Sena Karaduman İşlek ile “Hukuk Fakültesi Öğrencisi ve Mezunu Olmak” konulu Kariyer Söyleşi’nde dinlemek ister misiniz?

21 Nisan 2021, Çarşamba günü saat 16:00’da gerçekleşecek olan söyleşiye katılmak için lütfen formu doldurunuz.

Etkinliğe katılmak için TIKLAYINIZ!