Mezunlarla İletişim ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİKAM) | 30.03.2021 || Gizem Yarsi ile Rock Your Profile (Profesyonel LinkedIn Kullanımı Eğitimi)
Mezunlarla İletişim ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİKAM)

Bakın Sevgili Gizem, bu etkinlik için neler söylüyor?

📢Maltepe Üniversitesi Öğrencileri
📢Maltepe Üniversitesi Mezunlari

✔️LinkedIn hesabımı daha aktif nasıl kullanabilirim?
✔️LinkedIn bağlantılarımı nasıl arttırabilirim?
✔️LinkedIn` de bağlantı isteği kimlere göndermeliyim?
✔️LinkedIn hangi sayfalari takip etmeliyim?

Yukarıdaki sorular bana en fazla sorulan sorular listesinden...

Bu soruların cevaplarını tartışacağımız ve daha da fazlasını konuşacağımız seminerin linkini ekliyorum.

✔️Sorularınızı hazırlamayı unutmayın :)

#linkedin #rockyourprofile #mikam #maltepeuniversity

Sevgili öğrencilerimiz ve mezunlarımız LinkedIn’de daha aktif, daha çekici bir profile sahip olmak ister misiniz?

30 Mart 2021, Salı günü saat 19:00-20:00 saatleri arasında, LinkedIn - Global Müşteri Başarı Analisti Gizem Yarsi tarafından gerçekleşecek olan

ROCK YOUR PROFILE / Profesyonel LinkedIn Kullanımı Eğitimi'ne katılmak için formu BURADAN doldurunuz.