Mezunlarla İletişim ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİKAM) | Experience Day 30 Kasım - 01 Aralık 2019 (Son başvuru: 16.11.2019)
Mezunlarla İletişim ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİKAM)

Experience Day 30 Kasım - 01 Aralık 2019 (Son başvuru: 16.11.2019)

Paylaş

Experience Day 30 Kasım - 01 Aralık 2019

 

30 Kasım- 1 Aralık 2019 tarihlerinde ikinci kez düzenlenecek olan Experience Day, Türkiye’nin seçkin üniversitelerinde okumakta olan öğrencilere Satış, Pazarlama ve Finans departmanlarını daha yakından tanıtmayı hedefliyor. Etkinlik, bu alanlarda kariyer hedefleyen ve alanı tanımak isteyen katılımcılara bu departmanları deneyimleme fırsatı tanırken ilham verici konuşmalarla ışık tutuyor.

Experience Day’in birinci gününde katılımcılar ilham verici sunumları dinleyecek; ikinci gün ise katılımcılara öncelikle üst düzey yöneticiler tarafından genel bir eğitim verilecek, ardından tüm katılımcılar eş zamanlı olarak başvurdukları alanlarda case çalışmalarına katılacaklar. Case çalışmalarının  sonucunda dereceye giren öğrenciler ödüller kazanacak. 

Experience Day, öğrencilere farklı departmanların işleyişiyle ve bu departmanda yapacakları kariyer yolcuğunun detaylarıyla ilgili soru işaretlerinin giderilmesi imkanını sunan bir etkinlik olarak iki günlük bir deneyimin ötesinde bir kariyer deneyimini de tüm katılımcılarına sunuyor. 

Son başvuru tarihi: 16.11.2019

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ!

Başvurmak için TIKLAYINIZ!