Mezunlarla İletişim ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİKAM) | Maltepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu öğrencilerimizden mezunlarımıza davet!!!
Mezunlarla İletişim ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİKAM)

Merhaba Değerli Mezunlarımız,

Maltepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu olarak yeni döneme yeni kadroyla girdik. Yapacağımız çalışmalarda bizlere yardımcı olabilmeniz bizim için çok önemli. Öğrencilik hayatınızı nasıl geçirdiğinizi ve iş dünyasında nelere dikkat ettiğinizi, tavsiyelerinizi, uyarılarınızı kısaca tüm deneyimlerinizi bizlerle paylaşmanız kulübümüz için büyük önem taşıyor.

Eğer siz de bize destek olmak istiyorsanız mail adresimiz veya instagram hesabımız üzerinden geri dönüş yaparak bizlere yardımcı olabilirsiniz. Pandemi koşullarında yapacağımız etkinliklerin çoğu internet üzerinden yapılacaktır.

Bu yüzden sosyal medya hesaplarımızdan bizleri takip ederseniz çok mutlu oluruz.  Tanıtım sunumumuzu da inceleyebilirsiniz. Maltepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu olarak geri dönüşlerinizi heyecanla bekliyoruz!

İletişim bilgilerimiz: