Mimarlık ve Tasarım Fakültesi | 2018-2019 Akademik Yılı Yaz Dönemi Zorunlu Staj Başvuruları Hakkında

2018-2019 Akademik Yılı Yaz Dönemi Zorunlu Staj Başvuruları Hakkında

07/05/2019

GYAT 290-291 STAJ II ve GYAT 390-391 STAJ III,

İÇMB 290-291 STAJ II ve İÇMB 390-391 STAJ III,

ARCH/MIMB 290-291 STAJ II (Şantiye) ve ARCH/MIMB 390-391 STAJ III (Ofis)

Başvuruları başlamıştır.

Başvurular Mübis üzerinden online olarak yapılacak ve başvuru belgeleri 24 Mayıs 2019 tarihine kadar ilgili komisyon üyelerine imza karşılığında teslim edilecektir.

STAJLARA EN ERKEN BAŞLAMA TARİHİ 17 HAZİRAN 2019’dur.

Online başvuru öncesinde şu adresteki bilgiler dikkate alınmalıdır:

• Gemi ve Yat Tasarımı Bölümü öğrencileri

Arş. Gör. Uğursal Demir ve Arş. Gör. A. Farahnaz Öztürk’e;

• İç Mimarlık Bölümü öğrencileri

Elif Altın, Arş. Gör. Yağmur Kocabıyık Amasyalı ve Arş. Gör. Bürkan Emre’ye;

• Mimarlık ve Mimarlık (İngilizce) Bölümü öğrencileri

Dr. Öğr. Üyesi Özgür Özkan, Dr. Öğr. Üyesi Candan Özülke, Öğr. Gör. Nazanin Ferdos,

Arş. Gör. Bilgen Ataç, Arş. Gör. Ayşe Merve Çilingir, Arş. Gör. Ceren Hamiloğlu ve Arş. Gör. Beril Sulamacı’ya

Başvuru belgelerini (FR-59 Staj Başvuru Formu ve Kimlik Fotokopisi) 02-24 MAYIS 2019 tarihleri arasında saat 17:00’a kadar imza karşılığında teslim edebilirler.

ÖNEMLİ NOTLAR:

Formlar eksiksiz olarak doldurulmalıdır.

Staj yapılacak yerin hem kaşesi hem de staj yeri sorumlusunun imzası formda bulunmalıdır.

Staj tarihleri Pazar günleri ve resmi tatiller hariç 30 iş günü olarak hesaplanmalı ve formda buna göre yer almalıdır. Hastalık vb. durumlara karşı staj bitiş tarihini birkaç gün daha fazla yazmanız önerilir. Staj tarihlerinin sonradan değiştirilmesi söz konusu değildir.

Yaz okulu ve yaz stajı birlikte yapılabilir. Staj yapacağınız şirket bu durumu kabul ediyorsa, staj komisyonuna yaz okulu ve stajı birlikte yapacağınızı bildirerek staj sürenizi planlayabilirsiniz. (Bildirimi belgelerinizi teslim ederken yapabilirsiniz.)

Sigorta işlemleri nedeniyle staj için belirtilecek süre  45 iş gününü aşmamalıdır. Buna göre cumartesiler dahil staj yapacak öğrenciler yaz okuluyla birlikte ancak 17 Haziran-17 Ağustos 2019 ve 29 Ağustos-21 Eylül 2019 olmak üzere iki tarih aralığında staj
yapabilirler.