Girişimcilik ve İş Geliştirme Merkezi (MUGİM) | Ceren Gedikoğlu Sarısaltık MÜGİM Müdürü olarak atandı
GİRİŞİMCİLİK ve İŞ GELİŞTİRME MERKEZİ (MUGİM)

Ceren Gedikoğlu Sarısaltık MÜGİM Müdürü olarak atandı

MayaTTO Genel Müdürü Ceren Gedikoğlu Sarısaltık Rektörümüzün tenzip buyurmasıyla MÜGİM Müdürü olarak atandı.

Ceren Gedikoğlu Sarısaltık kimdir?

Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Uluslararası İlişkiler lisans ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünde yüksek lisansını tamamlamıştır. Çalışma hayatına Lübnan Büyükelçiliği’nde danışman olarak başlamıştır. Çeşitli devlet projeleri de dahil olmak üzere, Lübnan ile Türkiye arasında yürütülen diplomatik, ticari ilişkilerde projelere destek vermiştir. 2011 yılında Koç Üniversitesi Araştırma Projeleri Direktörlüğünde akademik bazlı proje ve patent konularında sorumlu olarak çalışmaya başlamış olup, 2013 Yılında İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi’nde Araştırma Projeleri Koordinatörü olarak bölümü kurmak üzere görevlendirilmiştir. 2015 Yılında birimin, Yenilik ve Araştırma Projeleri Daire Başkanlığı olarak revize edilmesi ile birlikte, 2015 – 2019 yılları arasında Daire Başkanı olarak görev yapmıştır. 2019 Şubat ayında Maltepe Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş.’de Şirket Müdürü olarak göreve başlamıştır. Ayrıca, Maltepe Üniversitesi Girişimcilik ve İş Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü görevini de yürütmektedir. Uluslararası İlişkiler alanında çeşitli makaleleri bulunmakta olup, aynı alanda doktora yeterliliğini vermiş ve tez yazım sürecindedir.