Teknoloji ve Fikri Mülkiyet Hukuku Araştırma Merkezi | Kişisel Verilerin Korunması Hukuku Sertifika Programı
Teknoloji ve Fikri Mülkiyet Hukuku Araştırma Merkezi

Kişisel Verilerin Korunması Hukuku Sertifika Programı

Kişisel Verilerin Korunması Hukuku Sertifika Programı I 17 Nisan 2021 - Cumartesi - Çevrimiçi - Ücretsiz

Maltepe Üniversitesi Teknoloji ve Fikri Mülkiyet Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi (MUTFİM)

Program - Eğitmen - Konular

Veri Korumanın Genel İlkeleri, Dr. Öğr. Üyesi Cansu Topal (Okan Üni. Hukuk Fakültesi) -  (10:00-11:00)

Kişisel Verilerin Korunmasının Ceza Hukuku Boyutu, Dr. Öğr. Üyesi Selcen Ataç (Maltepe Üni. Hukuk Fakültesi)  -  (11:10-12:30)

Uygulamada KVKK, Av. Sena Karaduman İşlek - (13:30-14:00)

Sağlık Alanında Kişisel Verilerin Korunması, Av. Sanem Yılmaz (Muğla Barosu) - (15:30-16:30)

Program Koordinatörü: Dr. Öğretim Üyesi Mete Tevetoğlu

Program, Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi 4. sınıf öğrencileri ile Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2020-2021 mezunlarına özeldir.

Haricen katılımcı kabul edilmemektedir.

Kontenjan 200 kişidir.

Kayıt için Buse ÇETİNKAYA - [email protected] ve Habil Arda KEL - [email protected] adreslerine e posta atılarak ad, soyadı, öğrenci numarası bildirilmesi gerekmektedir.

Programa kaydı yapılanlara eğitim linki iletilecektir.