Maltepe Üniversitesi | MUZEM | 2020 - 2021 Bahar Yarıyılı Başvuruları Başladı!
Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi
Maltepe Üniversitesi

2020 - 2021 Bahar Yarıyılı Başvuruları Başladı!

e-MBA Türkçe, e-MBA İngilizce, e-Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi programlarına başvurular başlamıştır.

• Başvuru için lisans derecesine sahip olmak gerekmektedir.
  • ALES sınavı zorunluluğu yoktur.
  • Mülakat yapılmamaktadır.
  • Değerlendirmeler de lisans mezuniyet derecesi dikkate alınacaktır.
  • e-MBA İngilizce programına başvuru yapan adayların YDS/YÖKDİL/TOEFL sınavlarından birinden en az YDS 55 puana denk bir puan alması gerekmektedir.
  • Diğer yabancı dil sınav eşdeğerlikleri için bu bağlantıdan bilgi alabilirsiniz.
  • YÖK tarafından kabul edilen merkezi sınavların birinden (YDS-YÖKDİL) en az 55 puan ya da ÖSYM tarafından eşdeğerliği kabul edilen sınavlardan birinden bu puanın muadili bir puan gereklidir. Maltepe Üniversitesi tarafından 27.01.2021 Saat:10:00’da yapılacak Yabancı Dil Sınavına girecek adayların adayların 25.01.2021 tarihine kadar https://forms.gle/t5tnjibG5QcyxvJR7 formunu doldurmaları gerekmektedir. Sınava gelirken nüfus cüzdanı veya kimlik kartı, kurşun kalem ve silgi bulunması gerekmektedir.
  • Kesin kayıt hakkı kazanan adayların kayıtlarını yaptırmak üzere belirtilen tarihlerde kesin kayıt belgeleriyle birlikte enstitü sekreterliğine şahsen başvurması gerekmektedir. Kesin kayıt belgeleri için tıklayınız
  • Çevrimiçi başvurularda tüm evrakların eksiksiz olarak sisteme yüklenmesi gerekmektedir.
  • Kesin kayıt sırasında tüm evrakların aslı ve fotokopisi öğrenci tarafından enstitüye teslim edilmelidir.

Önemli Tarihler:

Başvuru Süresi 07.12.2020 - 30.01.2021
İngilizce Yeterlilik Sınavı 27.01.2021 10:00
Güz Yarıyılı Ders Seçimleri 25-26.02.2021
Bahar Yarıyılı Derslerin Başlaması 01.03.2021
  • Ön başvuru sonuçları sms ve eposta ile bildirilecektir.

Öğrenim Ücretleri:

e-MBA Türkçe 16.000 TL
e-MBA İngilizce 16.500 TL
e-Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi 15.000 TL

Ücretler programın tamamını (3 dönem) kapsamaktadır. Peşin ödemelerde %5 indirim yapılmaktadır.

Lisansüstü programların ücretleri hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Daha detaylı bilgi edinmek için Sık Sorulan Sorular bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

Başvuru hakkında bilgi almak için TIKLAYINIZ.

ONLİNE BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ.

Programa başvurmak için aşağıdaki yönergeleri takip ediniz.

Not: Başvuru aşamasında gerekli evrakları sisteme yüklemeniz gerekmektedir.  Sonuçlar açıklandıktan sonra program ücreti kayıt aşamasında ödenmektedir.

Telefon: 0216 626 10 50 Dahili : 2595
e-Posta: [email protected]
Adres: Maltepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Marmara Eğitim Köyü, Kültür Merkezi, 1.kat 34857 Maltepe/İSTANBUL