Meslek Yüksekokulu | Zorunlu Yaz Stajları Hakkında Önemli Duyuru

Meslek Yüksekokulu

Zorunlu Yaz Stajları Hakkında Önemli Duyuru

Meslek Yüksekokulu’nun Değerli Öğrencileri,

Bilindiği üzere Yükseköğretim Kurulu, Covid-19 salgınından dolayı öğrencilerin staj/uygulama eğitimlerinin uygulanma yöntemini üniversitelerin ilgili kurullarına bırakmıştır. Bu nedenle Meslek Yüksekokulu Kurulu, öğrencilerimizin yaşayabilecekleri mağduriyetleri önlemek amacıyla14.05.2020 tarihinde toplanarak, 2019-2020 Akademik Yılı Yaz Dönemi ile sınırlı kalmak üzere, Meslek Yüksekokulu’nda öğrenim gören öğrencilerden zorunlu yaz stajı uygulamasına tabi öğrencilerin isteğe bağlı olarak ya normal şekliyle kurum / kuruluş ile firmalarda stajlarını yapabilmesine veya programların belirleyecekleri kriterler doğrultusunda hazırlayacakları proje, uygulama dosyası vb. çalışmalar yoluyla da stajlarını yapabilmesine dair bir karar almıştır. Bu karar Üniversitemiz Senatosu tarafından 27.05.2020 tarihinde onaylanarak yürürlüğe girmiştir.

Bu kararlara istinaden staj yapmak isteyen öğrencilerimiz aşağıdaki takvime uygun olarak başvurularını ilgili programın staj sorumlusu ile [email protected] adreslerine mail göndererek yapacaklardır.

Meslek Yüksekokulu Program Staj Sorumluluları

Program Staj Sorumlusu Mail Adresi
 Adalet  Öğr. Gör. Seden DÜRÜSTKAN  [email protected]
 Anestezi  Öğr. Gör. Zeynep AKÖZLÜ  [email protected]
 Bankacılık ve Sigortacılık  Dr. Öğr. Üyesi Aslı ÖZTOPCU
 Öğr. Gör. Tolunay Kağan ERGİN

Bilgisayar Programcılığı  Dr. Öğr. Üyesi Engin OĞUZAY  [email protected]
 Halkla İlişkiler ve Tanıtım  Öğr. Gör. Ömer BAYRAKTAROĞLU  [email protected]
 İlk ve Acil Yardım  Öğr. Gör. Özen İNAM  [email protected]
 İş Sağlığı ve Güvenliği  Dr. Öğr. Üyesi Ali Kemal EYÜBOĞLU  [email protected]
 Mimari Restorasyon  Öğr. Gör. Mehmet İsmail BAŞOĞLU  [email protected]
 Moda Tasarımı  Öğr. Gör. Hatice BOYACIOĞLU  [email protected]
 Radyo ve Televizyon Programcılığı (1. Sınıf)  Öğr. Gör. Halil ERGİN  [email protected]
 Radyo ve Televizyon Programcılığı (2. Sınıf)  Öğr. Gör. İrem ÇOBAN  [email protected]
 Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği  Öğr. Gör. Levent KAYA  [email protected]
 Tıbbi Görüntüleme Teknikleri  Öğr. Gör. Hatice KALENDER  [email protected]
 Turizm ve Otel İşletmeciliği  Öğr. Gör. İsmail UZUT  [email protected]

Yaz Stajını Kurum / Kuruluş veya Firmalarda Yapacak Öğrencilerin Kullanacağı Formlar (Programa özel dokümanları program staj sorumlusundan öğrenebilirsiniz. Ayrıca başvuru formu ile birlikte nüfus cüzdanı fotokopisi de gönderilmelidir.)

Staj Başvuru Formu

Staj Değerlendirme Formu (Kurum / Kuruluş veya firma tarafından staj sonunda doldurulacaktır)

Yaz Stajını Proje / Uygulama Dosyası vb. Hazırlayarak Yapmak İsteyen Öğrencilerin Doldurması Gereken Dilekçe

Dilekçe Örneği

ÖNEMLİ NOT:

1. Staj başvurusu ile staj sonrasında teslim edilecek evraklarla ilgili staj sorumlusuna gönderilecek her türlü e-postada mutlaka [email protected] adresinin de cc olarak yer alması gerekmektedir.
  2. Öğrencilerin istisnai durumlar için mutlaka program staj sorumlusu ile görüşmesi gerekir.