Almanya’dan Gelen Konuk Öğretim Üyelerinin Konferansları | Sokakta Yaşayan ve Çalışan Çocuklar İçin Uygulama ve Araştırma Merkezi (SOYAÇ)
SOKAKTA YAŞAYAN ve ÇALIŞAN ÇOCUKLAR İÇİN UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Maltepe Üniversitesi / SOYAC

Almanya’dan Gelen Konuk Öğretim Üyelerinin Konferansları

Üniversitemizle ikili anlaşması olan the Katholische Stiftungs Fachhochschule München’den (KSFH) Klinik Psikolog Prof. Dr. Luise Behringer, 18 Mayıs 2016 tarihinde German System of Early Childhood Prevention” başlıklı bir konferans vererek SOYAÇ çalışmalarına katıldı. Almanya’da uygulanmakta olan çocuk psikoterapisi çalışmalarını ve bu çalışmalar kapsamında videonun kullanıması konusundaki sunduğu çalışmaları dikkat çekiciydi.

IMAG1479_1_1_1_1

Üniversitemizle ikili anlaşması olan Darmstadt University of Applied Sciences ‘dan (Almanya) Uzman Sosyal Pedegog Başak Özdemir, 18 Mayıs 2016 tarihinde, Education for Refugee Children and Youth in Germany: Insights on The Education System for Refugees in The City of Munich başlıklı konferans verdi. Konferansı kapsamında yüksek lisans tezi araştırmasını kapsamlı bir şekilde bizlerle paylaştı.

IMAG1492