Cumhuriyet Ortaokulu Seminer 26 Mart 2019 | Sokakta Yaşayan ve Çalışan Çocuklar İçin Uygulama ve Araştırma Merkezi (SOYAÇ)
SOKAKTA YAŞAYAN ve ÇALIŞAN ÇOCUKLAR İÇİN UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Maltepe Üniversitesi / SOYAC

Cumhuriyet Ortaokulu Seminer 26 Mart 2019

Psk. Aysen Zorer,  Maltepe Üniversitesi Sokakta Yaşayan ve Çalışan Çocuklar için Uygulama ve Araştırma Merkezi (SOYAÇ) Çift ve Aile Terapileri Derneği (ÇATED) işbirliğiyle 26 Mart 2019 tarihinde Cumhuriyet Ortaokulu velilerine “Olumlu Anne Baba Tutumları” konusunda bir seminer vermiştir.

Konuşmacı Hakkında:

Psk.Aysen Zorer - Psikodramatist/Çift ve Aile terapisti/Kariyer Danışmanı

1984 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Psikoloji Bölümünden mezun olan Aysen Zorer, uyuşturucu maddeler ve bağımlılık, eğitim ve okul yöneticiliği, etkin öğretmenlik, farklılaştırılmış eğitim, eğitimde korumacı yaklaşım, danışma becerileri, bilişsel psikoterapi, çözüm odaklı terapi, çatışma çözme becerileri alanlarında uygulamalı eğitim almıştır.  Psikodrama ve Aile ve Çift Terapisi olan Zorer aynı zamanda kariyer danışmanıdır.