Cumhuriyet Ortaokulu Seminer 27 Mart 2019 | Sokakta Yaşayan ve Çalışan Çocuklar İçin Uygulama ve Araştırma Merkezi (SOYAÇ)
SOKAKTA YAŞAYAN ve ÇALIŞAN ÇOCUKLAR İÇİN UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Maltepe Üniversitesi / SOYAC

Cumhuriyet Ortaokulu Seminer 27 Mart 2019

27 Mart 2019 günü Çift ve Aile Terapileri Derneği (ÇATED),  Maltepe Üniversitesi Sokakta Yaşayan Çocuklar için Uygulama ve Araştırma Merkezi (SOYAÇ) ive Cumhuriyet Ortaokulu işbirliği içinde,  Sosyal Hizmet Uzmanı-Çift ve aile terapisti Aysel Yıldırım Cumhuriyet Ortaokulu velilerine “Etkili İletişim” konusunda bir seminer vermiştir.

Konuşmacı Hakkında:

Aysel Yıldırım-Sosyal Hizmet Uzmanı/ Çift ve Aile Terapisti-/Psikodramatist/Boşanma Danışmanı

Halen çalışmakta olduğu İlçe Belediye bünyesinde bulunan Aile Danışma Merkezinde "Çift Aile Terapisti" olarak görev almaktadır. Sistem teorisi, ilişkisel-yaşantısal analiz, psikodrama,transaksiyonel analiz, EMDR ve Gottman çift terapisini uygulamaktadır.