Liseden Üniversiteye Gençler Birlikte Projesi Birinci Yıl Sonu Kutlaması | Sokakta Yaşayan ve Çalışan Çocuklar İçin Uygulama ve Araştırma Merkezi (SOYAÇ)
SOKAKTA YAŞAYAN ve ÇALIŞAN ÇOCUKLAR İÇİN UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Maltepe Üniversitesi / SOYAC

Liseden Üniversiteye Gençler Birlikte Projesi Birinci Yıl Sonu Kutlaması

Processed with MOLDIV

20 Mayıs 2016 tarihinde projeye katılan tüm öğrenciler ile birlikte bir kutlama düzenlendi. Bu kutlamaya okul yönetimi, öğretmenler ve lisenin birçok sınıfının öğrencileri de katıldı. Maltepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Betül Çotuksöken de gençlerin yıl boyu projeye katılımlarını kutlayan ve üniversite sınavında başarılarının devamını dileyen bir konuşma yaptı.

FullSizeRender (2)

Kutlamada Kahon ve Oyun Atölyeleri birlikte bir gösteri sundular. Sonrasında liseli ve üniversiteli gençler birlikte projeden kazanımlarını dile getiren konuşmalar yaptılar. Sanat ve Fotoğraf Atölyeleri çalışmalarının sunulması amacıyla bir sergi hazırlandı.

İlgili Facebook paylaşımlarımız için: