Okul Terkinin Önlenmesi için Çok Boyutlu Yaklaşım | Sokakta Yaşayan ve Çalışan Çocuklar İçin Uygulama ve Araştırma Merkezi (SOYAÇ)
SOKAKTA YAŞAYAN ve ÇALIŞAN ÇOCUKLAR İÇİN UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Maltepe Üniversitesi / SOYAC

Okul Terkinin Önlenmesi için Çok Boyutlu Yaklaşım

Avrupa Komisyonuna danışmanlık yapan Dublin City Üniversitesi öğretim üyesi ve "Eğitim Açısından Dezavantajlı" Merkezi Müdürü Doç. Dr. Paul Downes, 10 Mayıs 2019 Cuma günü, ''Okul Terkinin Önlenmesi için Çok Boyutlu Yaklaşım'' başlıklı bir konferans verdi.

Konuşmacı Hakkında:

Doç. Dr. Paul Downes Avrupa Komisyonunda uzman danışmandır. Doç. Dr. Downes’un eğitim, psikoloji, felsefe, hukuk, antropoloji ve sosyal politika alanlarında 75’in üzerinde uluslararası akademik makaleleri ve kitap bölümleri vardır. 25 Farklı ülkede davetli konuşmacı olarak konferanslar vermiş olan Doç. Dr. Downes, 10 ülkenin bakanlıklarına uluslararası politika ve eğitim uygulamaları alanlarında danışmanlık yapmaktadır.