SOYAÇ’ta Nasıl Gönüllü Olabilirim? | Sokakta Yaşayan ve Çalışan Çocuklar İçin Uygulama ve Araştırma Merkezi (SOYAÇ)
SOKAKTA YAŞAYAN ve ÇALIŞAN ÇOCUKLAR İÇİN UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Maltepe Üniversitesi / SOYAC

SOYAÇ’ta Nasıl Gönüllü Olabilirim?

SOYAÇ Gönüllü Adayları,

·       “SOYAÇ Gönüllüsü Kontratı”nı kabul eder. SOYAÇ Gönüllüsü Kontratı için tıklayınız.

·       Yıl içerisinde SOYAÇ gönüllüsü ve diğer faaliyet kolaylaştırıcısı üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen oryantasyonlara katılır.

·       İlgi ve becerilerine göre sahada akademik veya uygulama alanlarına yönlendirilir. Bu alanlarda kolaylaştırıcı olarak katkı sunar.

·       İhtiyaca göre SOYAÇ’ın görünürlük ve koordinasyon çalışmalarına yardım sunar.

·       Sahada yürütülen aktivitelere kolaylaştırıcı olarak katılarak sahaya katkıda bulunur.

·       Her hafta yapılan düzenli süpervizyonlarla gönüllülük tecrübesi üzerine eleştirel yaklaşmayı öğrenir.