SOYAÇ Yaz Okulu Projesi, 2 Temmuz-13 Ağustos 2010 | Sokakta Yaşayan ve Çalışan Çocuklar İçin Uygulama ve Araştırma Merkezi (SOYAÇ)
SOKAKTA YAŞAYAN ve ÇALIŞAN ÇOCUKLAR İÇİN UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Maltepe Üniversitesi / SOYAC

SOYAÇ Yaz Okulu Projesi, 2 Temmuz-13 Ağustos 2010

Proje Koordinatörü:

Dr. Özden Bademci Maltepe Üniversitesi Fen ve Edebiyat Fakültesi, Psikoloji Bölümü öğretim üyesi

Projenin Yürütücüleri:

Öğr. Grv. Sevim GÜNDÜZ Maltepe Üniversitesi Fen ve Edebiyat Fakültesi, Psikoloji Bölümü öğretim üyesi

Sokakta çalışan çocuklara hizmet veren Sultanbeyli Çocuk ve Gençlik Merkezi (ÇOGEM) ile işbirliği içinde Yaz Okulu Projesi yürütülmüştür. ÇOGEM tarafından merkezimize getirilen 10 çocuk ile T.C. Maltepe Üniversitesi’nin Fen Edebiyat ve Güzel Sanatlar Fakültelerinin öğretim elemanları ile şu çalışmalar yapılmıştır: Yaratıcı Yazarlık, Film İzlenmesi, Seramik Atölyesi, İlk Yardım Eğitimi, Yaratıcı Drama ve Doğaçlama, Resim Çalışmaları.