Maltepe Üniversitesi | COVID-19 TESTİNİN (+) OLMASI NEDENİYLE 2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YARIYIL SONU SINAVLARINA VE/VEYA BÜTÜNLEME SINAVLARINA GİREMEYEN ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURU:

Değerli Öğrencilerimiz,

COVID-19 testinizin (+) olması nedeniyle Yarıyıl Sonu (Final) ve/veya Bütünleme Sınav(lar)ına giremediğiniz takdirde, 14-18.02.2022 günleri arasında Ek Sınav hakkınızın (02.02.2022 tarih ve 02 sayılı Senato kararı) olduğunu belirtir; web sayfamızda konuya ilişkin olarak kısaca “COVID-19 (+) Olanlar için Ek Sınav Hakkı Formu” adı altında yayımlanan formu doldurmanızı ve PCR raporunuzu da ekleyerek, öğrencisi olduğunuz akademik birime başvurmanızı rica ederiz.

“COVID-19 (+) Olanlar için Ek Sınav Hakkı Formu” için tıklayınız.