Maltepe Üniversitesi | MayaTTO Girişimcilik Eğitimi 8 Ocak 2021 Tarihinde Başlıyor!

MayaTTO Girişimcilik Eğitimi 8 Ocak 2021 Tarihinde Başlıyor!

MayaTTO A.Ş. – Maltepe Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. ile PatentEffect işbirliğinde düzenlenen GİRİŞİMCİLİK KAMPI başvuruları devam etmektedir.
Kampın ilk aşaması olan “Girişimcilik Eğitimi" Maltepe Üniversitesi’nin tüm akademisyenleri, idari kadro çalışanları ve öğrencilerinin katılımına açıktır.

Girişimcilik Eğitimi Takvimi

8-9 Ocak 2021 / 19:00-21:00

14-15 Ocak 2021 / 19:00-21:00

Dört günlük Girişimcilik Eğitimi sonunda değerlendirilmeye alınan girişim fikirleri arasında bir seçim yapılacak ve seçilen fikirlerin sahipleri, diğer bir aşama olan “Mentörlük Eğitimi”ni almaya hak kazanacaklardır.
Tüm eğitimleri başarıyla tamamlayan girişimciler ise, Teknopark İstanbul’da MayaTTO A.Ş. bünyesindeki Kuluçka Merkezi’nde yer imkanına sahip olacaklardır.

image (1).png

Girişimcilik Eğitimi online zoom platformu üzerinden gerçekleşecek olup aşağıdaki katılım bağlantısı üzerinden kayıtlar oluşturulabilecektir:

Kayıt Linki: http://bit.ly/mayaTTO-Egitim

Kayıt yaptıran tüm katılımcılara eğitimden önce zoom bağlantı linki gönderilecektir.

İrtibat Kişisi:

Tuğba Altundaş / Proje Uzman Yardımcısı