Maltepe Üniversitesi | Ukrayna Üniversitelerinden Maltepe Üniversitesine Yapılan Özel Öğrencilik Başvurularının Kabul ve Kayıtları Hakkında Duyuru

Listeler için tıklayınız.

Hukuk Fakültesi
Mimarlık ve Tasarım Fakültesi
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi

Kayıt Tarihi:

06 Mayıs 2022 - 08:00-16:00 saatleri arasındadır.

KAYIT BELGELERİ:

1- Öğrenci Belgesi aslı ve Türkçe Çevirisi (Adayın öğrenci olduğunu kanıtlayan öğrenci kimliği vb… belgenin aslı ve çevirisi de kabul edilecektir.)
2- Transkript aslı ve Türkçe Çevirisi
3- YÖK Okul Tanıma Yazısı (Kayıtlı olunan yurtdışı üniversiteye ilişkin YÖK Okul Tanıma Yazısı)
4- Lise diploması aslı ve fotokopisi
5- Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi
6- Ders içerikleri aslı ve Türkçe çevirisi
7- 2 adet vesikalık fotoğraf

* Kayıtta ibraz edilen belgelerin onaylı ve asıl olması gerekmektedir. Onaylı ve asıl olmayan belgelerle kayıt işlemi yapılmaz.
* Kesin kayıtta adayın bizzat bulunması gerekmektedir, kayda gelemeyen adayların kayıt işlemi noter onaylı vekili aracılığıyla ancak yapılabilecektir.
* Hangi nedenle  olursa olsun ilan edilen tarihte ilgili programa kayıt yaptırmayanlar bu haklarından vazgeçmiş sayılırlar.

REKTÖRLÜK