Maltepe Üniversitesi | Üniversitemiz E-Spor Kulübü “MAU Esports Takımı” “University Esports Turkey”de 2. sırada finalist oldu!

Üniversitemiz E-Spor Kulübü

“MAU Esports Takımı”

“University Esports Turkey”de 2. sırada  finalist oldu!

2019 yılında kurulan ve farklı turnuvalarda çeşitli başarılar kazanan “MAU ESports Takımı”, son olarak  “University Esports Turkey”de yarıştı ve finalist olarak yeni bir başarıya imza attı.

Üniversiteler arasında düzenlenen, 64 takım ve 320 oyuncunun katıldığı  “University Esports Turkey”e katılan Maltepe Üniversitesi E-Spor Kulübünün “MAU ESports Takımı” sekiz eleme grubunu lider olarak bitiren toplam 16 takım arasına girerek, dört grup halinde ve ikili eşleşme formatı şeklinde dijital ortamda rakipleriyle karşı karşıya geldi. Rakiplerini zorlu mücadeleler sonucunda eleyerek “Çeyrek Final”e kalan dört takım arasında ikinci sırada yerini alan “MAU ESports Takımı”, “Bahçeşehir Esports Red Dragons” takımıyla birlikte “Final”e kaldı. İki takım arasında oynanan final müsabakasında MAU ESports Takımı turnuvayı ikincilikle bitirdi.

E-Spor Kulübünü, “MAU ESports Takımı”nın üyelerini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

REKTÖRLÜK

Ayrıntılı bilgi için bkz.: https://universityesports.info.tr/news/yari-finalist-takimlar-belli-oldu