Maltepe Üniversitesi | ​Üniversitemiz, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından 26-27 Eylül 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen 1. Gözetim Tetkiki sürecini başarıyla tamamladı.

Bu kapsamda Üniversitemizin birçok akademik ve idari birimleri görüşülmüş ve sürecin standarda uygunluğu değerlendirilmiştir. Kapanış toplantısında tetkik bulgularının değerlendirmesi yapılmış ve gelecek çalışmalara yönelik beklentiler paylaşılmıştır. Üniversitemiz Gözetim Tetkikinden başarıyla geçerek TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi belgemizin devamlılığı kabul edilmiştir.