Deney Hayvanları Uygulama ve Araştırma Merkezi | Hakkımızda
Deney Hayvanları Uygulama ve Araştırma Merkezi

Misyonumuz

Maltepe Üniversitesi Deney Hayvanları Uygulama ve Araştırma Merkezi (MÜDEHAM) olarak misyonumuz toplumsal sorumluluk bilincine sahip, etik değerlere saygılı, bağımsız, yenilikçi ve güvenilir yapıya sahip olmak; bilimsel verilerin temelini oluşturacak uluslararası standartlarda kaliteli hayvan üretimi ve bakımını temin ederken aynı zamanda araştırmacıları bilgilendirerek, eğiterek ve en çağdaş uygulamaların kullanımını teşvik ederek bilimin ilerlemesine katkıda bulunmaktır.

Vizyonumuz
“Deney hayvanları konusunda örnek teşkil eden, eğitim ve araştırma alanında öncü, destekleyici ve yenilikçi” yapısıyla uluslararası standartlarda bir Merkez olmaktır.

Tarihçe

T.C. Maltepe Üniversitesi Deney Hayvanları Uygulama ve Araştırma Merkezi (MÜDEHAM) 142 sayı ve 16.07.2018 tarihli çalışma izni ile Tıp Fakültesi Temel Bilimler binası -2. katta hizmet vermektedir.