Ad O’Clock Reklam Günleri

Ad O’Clock Reklam Günleri 2-3 Mayıs 2023 tarihlerinde Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi ev sahipliğinde Marma Hotel İstanbul Asia Akdeniz Salonunda gerçekleşti. Halkla İlişkiler ve Tanıtım (İng) 4. Sınıf öğrencileri tarafından bir fikir organizasyonu olarak tasarlanan etkinlik, iletişim ve reklam sektöründen profesyonellerle öğrencileri belirlenen tema çerçevesinde buluşturmayı amaç edindi.  İlk kez düzenlenen etkinliğin teması ‘Inspiration (İlham)’ olarak belirlendi. İlk gün alanında başarılı ve güçlü kadın yöneticiler ilham verici hayat hikayelerini, kariyer yolculuklarını ve kıymetli deneyimlerini katılımcılarla paylaştı. Etkinliğin ikinci gününde ise reklamcılığın yaşadığı dönüşüm ve teknolojideki ilerlemelerle birlikte reklam alanında konuşulan aktüel temalar, alanında uzman reklamcı ve iletişimciler tarafından tartışıldı.