İletişim Fakültesi | IDEANKER Projesi 31 Ocak'ta Başlıyor.

IDEANKER Projesi 31 Ocak'ta Başlıyor.

Fakültemiz ev sahipliğinde Anker markası ile öğrencilerimizin saha deneyimi kazanması amacıyla gerçekleştirilecek olan IDEANKER projesi 31 Ocak'ta başlıyor.
Anker ve kurumun PR ajansı Excel ile birlikte yürüteceğimiz projeye her bölümden sadece beş öğrenci katılabilecek. Projede teknolojik ürünleriyle tanınan Anker markası için yaratıcı fikirler ve kampanya içeriklerini eğlenerek öğreneceğimiz bir ortamda üreteceğiz. Anker ürünlerini deneyerek, yaratım, üretim, tanıtım, müşteri deneyimi alanlarında iç görü kazanacağız, iletişim dünyasına ilişkin becerilerimizi arttıracağız.
Yıl sonuna dek sürecek IDEANKER için ayda bir kez iki saat fakültede buluşarak atölye çalışmaları yapacağız. Atölyeleri Anker ve Excel ajans temsilcileri yönetecek.
IDEANKER'e seçilen öğrencilerimiz çalışmaların %80'ine katıldığında Fakültemiz, Anker ve Excel PR'ın imzaladığı bir başarı belgesine sahip olacaklar.
Katılmak isteyen öğrencilerimizin formu doldurması gereklidir.
Seçilen öğrencilere 3 Ocak'ta bilgi verilecektir.
Hepinize başarılar ve iyi eğlenceler diliyoruz.