Maltepe Üniversitesi | MUZEM | 2019-2020 Güz Yarıyılı Başvuruları Başladı!
Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi
Maltepe Üniversitesi

2019-2020 Güz Yarıyılı Başvuruları Başladı!

e-MBA Türkçe, e-MBA İngilizce, e-Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi programlarına başvurular başlamıştır.

• Başvuru için lisans derecesine sahip olmak gerekmektedir.
  • ALES sınavı zorunluluğu yoktur.
  • Mülakat yapılmamaktadır.
  • Değerlendirmeler de lisans mezuniyet derecesi dikkate alınacaktır.
  • e-MBA İngilizce programına başvuru yapan adayların YDS/YÖKDİL/TOEFL sınavlarından birinden en az YDS 55 puana denk bir puan alması gerekmektedir.
  • Yabancı dil belgesi olmayan adaylar için tarihi daha sonra açıklanacak yabancı dil sınavı yapılacaktır.  Sınavdan en az 55 puan almak gerekmektedir.
  • Diğer yabancı dil sınav eşdeğerlikleri için bu bağlantıdan bilgi alabilirsiniz.

Önemli Tarihler:

Başvuru Süresi 24 Mayıs - 16 Eylül 2019
İngilizce Sınavı 26 Eylül 2019 Saat 10:00
Güz Yarıyılı Ders Seçimleri 16-22 Eylül 2019
Güz Yarıyılı Derslerin Başlaması 23 Eylül 2019
  • Ön başvuru sonuçları sms ve eposta ile bildirilecektir.
  • İngilizce Yeterlilik Sınavına girmek isteyen adaylar [email protected] adresine sınava girmek istediklerini bildiren mail atmaları gerekmektedir. Sınavda yanınızda nüfus cüzdanı, kurşun kalem ve silgi bulunması gerekmektedir.

Öğrenim Ücretleri:

e-MBA Türkçe 16.000TL
e-MBA İngilizce 16.500TL
e-Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi 15.000TL

Ücretler programın tamamını (3 dönem) kapsamaktadır. Peşin ödemelerde %5 indirim yapılmaktadır.

Daha detaylı bilgi edinmek için Sık Sorulan Sorular bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

Başvuru hakkında bilgi almak için TIKLAYINIZ.

ONLİNE BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ.

Programa başvurmak için aşağıdaki yönergeleri takip ediniz.

Not: Başvuru aşamasında gerekli evrakları sisteme yüklemeniz gerekmektedir.  Sonuçlar açıklandıktan sonra program ücreti kayıt aşamasında ödenmektedir.

Sosyal Bilimler Enstitüsü / Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi
Telefon: 0216 626 10 50 Dahili : 2626
e-Posta: [email protected]
Adres: Maltepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Marmara Eğitim Köyü, Kültür Merkezi, 1.kat 34857 Maltepe/İSTANBUL