Maltepe Üniversitesi | MUZEM | e-MBA İngilizce Programı Başvuruları
Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi
Maltepe Üniversitesi

e-MBA İngilizce Programı Başvuruları

e-MBA Türkçe programının kontenjanları dolmuştur. e-MBA İngilizce (Tezsiz) programının başvuruları devam etmektedir.

• Başvuru için lisans derecesine sahip olmak gerekmektedir.
  • ALES sınavı zorunluluğu yoktur.
  • e-MBA Programlarında mülakat yapılmayacaktır.
  • Değerlendirmeler de lisans mezuniyet derecesi dikkate alınacaktır.
  • e-MBA İngilizce programına başvuru yapan adayların YDS/YÖKDİL/TOEFL sınavlarından birinden en az YDS 55 puana denk bir puan alması gerekmektedir.
  • Yabancı dil belgesi olmayan adaylar için tarihi daha sonra açıklanacak yabancı dil sınavı yapılacaktır.  Sınavdan en az 55 puan almak gerekmektedir. Bu sınava katılamayanlar için yapılacak olan yabancı dil sınavı daha sonra duyurulacaktır.
  • Diğer yabancı dil sınav eşdeğerlikleri için bu bağlantıdan bilgi alabilirsiniz.

Önemli Tarihler
Başvuru 04 Ağustos - 30Eylül
Güz Yarıyılı Derslerin Başlaması 18 Eylül

* Ön Başvuru sonuçları SMS ve e-Posta ile bildirilecektir.

Öğrenim Ücretleri
e-MBA Türkçe 12.100 TL
e-MBA İngilizce 12.650 TL

Ücretler programın tamamını (3 dönem) kapsamaktadır. Peşin ödemelerde %5 indirim yapılmaktadır.

ONLİNE BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ.
Programa başvurmak için aşağıdaki yönergeleri takip ediniz.

Not: Başvuru aşamasında gerekli evrakları sisteme yüklemeniz gerekmektedir.  Sonuçlar açıklandıktan sonra program ücreti kayıt aşamasında ödenmektedir.

Sosyal Bilimler Enstitüsü / Uzaktan Eğitim Birimi
Telefon: 0216 626 10 50 Dahili : 2626
e-Posta: [email protected]
Adres: Maltepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Marmara Eğitim Köyü, Kültür Merkezi, 1.kat 34857 Maltepe/İSTANBUL