Maltepe Üniversitesi | MUZEM | KÜNİB ve Maltepe Üniversitesi İşbirliği ile Uzaktan İngilizce Öğretimi
Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi
Maltepe Üniversitesi

KÜNİB ve Maltepe Üniversitesi İşbirliği ile Uzaktan İngilizce Öğretimi

Kafkasya Üniversiteler Birliği (KÜNİB) üyesi üniversitelerin akademik personelinin faydalanması için Maltepe Üniversitesi’nin değerli uzmanları tarafından hazırlanan “Uzaktan İngilizce Dil Öğretimi” uygulaması, 23 Aralık 2015 tarihinde başlayacaktır. Gerekli bilgileri inceledikten sonra online başvuru formunu doldurabilirsiniz.

İnternet üzerinden uzaktan öğretim kapsamında hazırlanan programda, İnternet üzerinden canlı bağlantı ve kamera sistemi ile eğitim imkânları kısıtlı, kursa gitmeye vakit bulamayan İngilizce dil eğitimi almak isteyen katılımcılar, animasyonlar ve canlandırmalar ile desteklenen program sayesinde evlerinde, ofislerinde yabancı dil öğrenme rahatını yakalayabilmektedir. Türkiye’nin ya da dünyanın neresinde bulunduğunun önemi olmaksızın, ders saatinde bilgisayarının başına geçen katılımcılar, sınıf arkadaşları ve öğretmen ile sınıf ortamından farksız şekilde derse katılım sağlayabilmektedirler. Dersi kaçıran katılımcılar kayıtlardan eğitimleri takip edebilmektedir.

Elementary ve Pre Intermediate seviyelerinde eğitimin verileceği programa evinizde, iş yerinizde, yolculukta, internet bulunan her ortamda rahatlıkla erişebilirsiniz. Eş zamanlı bu programda gerçek sınıf ortamındaymış gibi söz alıp soru sorabilecek, karşılıklı diyaloglara katılabilecek, ders dışında kayıtları dilediğiniz kadar izleyebileceksiniz.

Maltepe Üniversitesi Uzaktan Eğitim Birimi ve Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından hazırlanan Uzaktan Eğitim Temel İngilizce Öğretim programıyla İngilizce dilini konunun uzmanı okutmanlarla birlikte öğrenme fırsatı bulacaksınız.

Örnek dersi buradan izleyebilirsiniz.

Eğitim Programı

Eğitim Elementary Pre Intermediate
Haftalık Programı Çarşamba 13:30 – 15:00 Perşembe 13:30 – 15:00
Başlangıç Tarihi 23 Aralık 2015 24 Aralık 2015
Bitiş Tarihi 8 Haziran 2016 9 Haziran 2016
Son Başvuru Tarihi 21 Arallık Pazartesi 17:00 21 Arallık Pazartesi 17:00
Oryantasyon 23 Aralık Çarşamba 11:45 23 Aralık Çarşamba 11:45
Süresi 50 saat 50 saat
Eğitim Ortamı İnternet tabanlı Uzaktan Eğitim İnternet tabanlı Uzaktan Eğitim

Programla ilgili teknik destek için [email protected] e-posta adresini, ya da +90 216 626 10 50 dahili 2626 telefon numarasını kullanabilirsiniz.

İngilizce Öğretimi Programının Amacı

• Yazılı bir metni okuyup anlamanızı,
  • Düşündüklerinizi sözlü ve yazılı ifade edebilmenizi,
  • Dinleme becerilerini geliştirebilmenizi,
  • Öğretilen materyallerin kapsadığı sözcük dağarcığını öğrenebilmenizi,
  • Karşılıklı konuşmalar yapabilmenizi,
  • Resimler hakkında konuşabilmenizi ve verilen konular hakkında yorum yapabilmenizi sağlamaktır.

Teknik Gereksinimler

• Bilgisayar (Mobil cihazlar desteklenmemektedir)
  • Tercihen kablolu internet bağlantısı
  • Kulaklık