12 Nisan Dünya Sokak Çocuklar Günü - Sokakta Yaşayan ve Çalıştırılan Çocuklara Yönelik İyi Uygulama Örnekleri: SOYAÇ Modeli | Sokakta Yaşayan ve Çalışan Çocuklar İçin Uygulama ve Araştırma Merkezi (SOYAÇ)
SOKAKTA YAŞAYAN ve ÇALIŞAN ÇOCUKLAR İÇİN UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Maltepe Üniversitesi / SOYAC

Sokakta Yaşayan ve Çalıştırılan Çocuklara Yönelik İyi Uygulama Örnekleri:
SOYAÇ Modeli

(11 Nisan 2023)

12 Nisan Dünya Sokak Çocuklar Günü nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından 11 Nisan 2023 tarihinde 'Sokakta Yaşayan Çocuklar" konulu bir panel düzenlenmiştir.

İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'nın koordinasyonunda, Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü ile Çocuk Koruma ve Koordinasyon Birimi’nin de yer aldığı panelde SOYAÇ adına İbrahim Eren “Sokakta Yaşayan ve Çalıştırılan Çocuklara Yönelik İyi Uygulama Örnekleri: SOYAÇ Modeli" başlıklı bir sunuş yapmıştır.

Panelde; Medipol Üniversitesi Öğr. Gör. Kahraman Eroğlu, İBB Çocuk Koruma ve Koordinason Birimi Koordinatörü Esra Ekinci ve İBB Göç ve Uyum Politikaları Müdürlüğü Koordinatörü Meltem Ersan davetli konuşmacı olarak yer almışlardır.

Galeri: