East London NHS Foundation Barts Academic (Londra) Uluslararası Konferansı (11 Ocak 2023) | Sokakta Yaşayan ve Çalışan Çocuklar İçin Uygulama ve Araştırma Merkezi (SOYAÇ)
SOKAKTA YAŞAYAN ve ÇALIŞAN ÇOCUKLAR İÇİN UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Maltepe Üniversitesi / SOYAC

East London NHS Foundation Barts Academic (Londra)

Uluslararası Konferans

(11 OCAK 2023)

11 Ocak 2023 tairihnde Londra'da "Innovations in psychosocial treatments for young people—tackling social determinants of health Maintaining excellence in the post-COVID era” başlıklı Uluslararası Konferans gerçekleştirilmiştir.

Maltepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğr. Üyesi ve SOYAÇ Kurucu Müdürü Doç. Dr. Özden BADEMCİ, East London NHS Foundation Barts Academic tarafından 11 Ocak 2023 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen  “The SOYAÇ Approach with Street Involved Children and Young People in Turkey: Social and Emotional Learning in Practice” başlıklı bir konuşma yapacaktır.