İletişim Fakültesi | Fakültemiz ev sahipliğinde öğrencilerimizin deneyim kazanması amacıyla, ADFORCE etkinliği düzenlenecektir. Etkinlik 3 Mart Perşembe günü saat 13:00'da Süha Arın Konferans Salonu'nda bir workshop olarak gerçekleştirilecek.

İletişim Fakültesi

Reklamcılık Vakfının bir seferberlik olarak adlandırdığı ADforce hareketi sektöre genç yetenekleri katmayı amaçlıyor. Gerçekleştirilecek workshop etkinliğine 2., 3., ve 4. sınıftan öğrencilerimiz başvurabilecek. Haluk ERKMEN'in yönetiminde etkileşimli şekilde yürütülecek olan workshop'a 50 öğrencimiz seçilecek. Workshop kapsamında mini egzersizler yapılacak ve Reklamcılık Vakfı  çalışmada öne çıkan, göze çarpan, yetenekli öğrencilerimize staja girebilmeleri için yönlendirme yapacak. 3 Mart 13.00-16.00 arasında  planlanan etkinliği Puck Global'in ajans başkanı ve kreatif direktörü Haluk ERKMEN yönetecek.

Katılmak isteyen 2., 3. ve 4. sınıf öğrencilerimizin başvuru formunu doldurması gerekiyor, ilk başvuran 50 öğrencimiz etkinliğe kabul edilecek ve katılımcı listesi sosyal medya hesaplarımızdan yayınlanacaktır.

Öğrencilerimizi ADforce'a başvurmaya davet ediyor ve başarılar diliyoruz.