Meslek Yüksekokulu | Meslek Yüksekokulunun Hocaları kendilerini yeniliyor!

Meslek Yüksekokulu

Meslek Yüksekokulunun Hocaları kendilerini yeniliyor!

SHGM tarafından Tehlikeli Maddeler Eğitimlerini vermek üzere yetkilendirilen Sivil Havacılık Ulaştırma Bölümü Hocaları, yaz dönemini fırsat bilerek birbirlerinin eğitimlerini tazeliyor.  Böylece yeni ders döneminde öğrencilerimiz için hazırlıklı ve yeni bilgilerle güncellenmiş oluyoruz.  SHGM tarafından yetkili Dr. Öğretim Üyesi Özlem Çapan Özeren tarafından 01 Ağustos 2023 tarihinde verilen Tehlikeli Maddeler Bilinci Eğitimine, Kabin Bölümü hocalarımızdan Dr. Öğretim Üyesi Aybike Zorlu katıldı. Ayrıca bu sene eğitimlere yıllardır Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programının İş Sağlığı Güvenliği dersinin emektar hocası ve İş Sağlığı ve Güvenliği Bölüm Başkanı olan Öğretim Görevlisi Mustafa KÖSEM de katıldı. Hocalarımıza birbirlerini geliştirdikleri, farklı disiplinlerde olmalarına rağmen iş birliği yaptıkları için teşekkür ederiz.