Mezunlarla İletişim ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİKAM) | Elektrik-Elektronik Mühendisliği-Telekominikasyon Sektörü
Mezunlarla İletişim ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİKAM)

Elektrik-Elektronik Mühendisliği-Telekominikasyon Sektörü

Elk. Müh. Alper Koray TANRIVERDİLER

Sevgili arkadaşlar,

Kısaca kendimi tanıtacak olursam; 2005 yılında Selçuk Üniversitesi’ nde Elektrik Programını (Ön lisans) kazandım. Üniversite hayatı boyunca aldığı eğitim ile yetinmeyip, kendisini kişisel gelişim ve kariyer odaklı geliştirmek için uğraşan aktif bir öğrenciydim.

Mühendisliğin sadece teori bilgilerinden ibaret olmadığını, uygulama olmadan bilgilerin bir önemiminin olmadığını düşünerek,  stajlarımı 2005 yılında Vodafone Turkiye ve Tts Wiriless (ABD) de tamamladım. Daha sonra 2007 yılında mezun oldum ve  İris telekom (Motorola Projesi) da 1.5 seneye yakın calıstım. 2008 yılında Maltepe Üniversitesi Elektronik Mühendisliği Bölümü'n de lisans eğitimime devam etmey hak kazandım. Hayatım boyunca kış ve yaz dönemlerınde LCC TURKEY' de çalıştım ve 2011 yılında Maltepe Üniversitesi'nden mezun oldum. Şu anda da HUAWEİ TuRKEY de Network İntegration Solution (NIS) departmanında çalısmaktayım.

Bu zamana kadar elde ettiğim tecrübeler, aldığım eğitimler ve kariyer odaklı ilerlemelerim üzerine özellikle Elektrik- Elektronik Muhendisliği ve Haberleşme Sektörü ile ilgili, sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Sevgilerimle,
Elk. Müh. Alper Koray TANRIVERDİLER
Rf Planning and Optimization Engineer , HUAWEİ TuRKEY, Network İntegration Solution (NIS)

Maltepe Üniversitesi, Mezunlarla İletişim ve Kariyer Araştırma Merkezi Mentoru