Mezunlarla İletişim ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİKAM) | Mimari, 3 Boyutlu Modelleme, Görsel Sanatlar
Mezunlarla İletişim ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİKAM)

Mimari, 3 Boyutlu Modelleme, Görsel Sanatlar

İnş. Müh. Özgür SENGELLİ

Merhabalar arkadaşlar,

Kısaca kendimi tanıtmam gerekirse, kariyerime '95 senesinde otel ve konut 3boyutlu mimari çizimleriyle başladım. Bu keyifli konu üniversitede İnşaat Mühendisliği fakültesini seçmeme sebep oldu. Stajımı California'da Los Angeles Havaalanı'nın mimari düzenlemesinde yaptım. Mezun olduktan sonra ise daha çok Grafik Tasarım alanı üzerine yoğunlaştım, aralarında Microsoft'un da bulunduğu çok sayıda firmaya görsel tasarım hizmeti sundum. İlerleyen dönemlerde sırasıyla Medical Park ve Acıbadem'de iç cephe ve dış cephe 3boyutlu çizim üzerine çalıştım. Bir şans eseri Nettehayat ile Türkiye'de üretilen ilk 3boyutlu oyun için mekan tasarımı yaptım. Bu süre zarfında uzmanlığıma uygun olduğu için Maltepe Üniversitesinde MBA eğitimi aldım. Şu an yine mimari üzerine iş hayatımı devam ettiriyorum.

Mimari, 3 boyutlu modelleme veya görsel sanatlarla ilgili aklınıza takılabilecek herhangi bir sorunuz olduğunda sizlere yardımcı olmak isterim.

Yaptığım işlerle ilgili www.ozgursengelli.com sitesine uğrayıp daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Eğitim;

1999 Yıldız Teknik Üniversitesi - İnşaat Mühendisliği