Mezunlarla İletişim ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİKAM) | Endüstri Mühendisliğinde Kariyer ve Kişisel Gelişim
Mezunlarla İletişim ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİKAM)

Endüstri Mühendisliğinde Kariyer ve Kişisel Gelişim

End. Müh. Neslihan BAYAV (Maltepe Üniversitesi, End. Müh. Bölümü 2012 Yılı Mezunu, Bölüm Birincisi)

2008 yılında üniversitemizde %100 burslu olarak Endüstri Mühendisliği bölümünü okumaya hak kazandım. Üniversite hayatı boyunca aldığı eğitim ile yetinmeyip, kendisini kişisel gelişim ve kariyer odaklı geliştirmek için çabalayan ve çalışan aktif bir öğrenciydim.

2010 yılında kariyer ve kişisel gelişim adına, işlevini şu anda da sürdüren MALEM Kalite Kulübünün hem kuruculuğunu hemde başkanlığını yaptım. Ayrıca 2011 yazı itibariyle Erasmus Stajı yapma hakkı kazandım ve staj yapmak üzere Almanya'ya gönderildim. Bu ve bunun gibi pek çok fırsatı iyi değerlendirdiğime inandığım 4 yılın ardından 2012 mezunu olarak bölümümü birincilikle bitirdim.

Şu an iş hayatına yeni atılmakla birlikte 3İK "Türkiye İş ve Kariyer Kulüpler Birliği"nin yönetim kurulu üyeliğini yapmaya devam etmekteyim

Bu zamana kadar elde ettiğim tecrubeler ,aldığım eğitimler ve kariyer odaklı ilerlemelerim üzerine özellikle Endüstri Mühendisliği dahilinde sorularınıza yardım ve destek için bana ulaşabilirsiniz.

Sevgilerimle
Neslihan BAYAV