Hemşirelik Yüksekokulu | 2019-2020 Yaz Öğretiminde Klinik Uygulamaya Çıkacak Öğrencilerin Sahip Olması Gereken Belgeler

Hemşirelik Yüksekokulu

01/07/2020

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Öğreitminde Klinik Uygulaması olan dersleri alacak olan öğrencilerimiz, Üniversitemiz Tıp Fakültesi Hastanesinde Klinik Uygulamaya çıkacaklardır. Aşağıda listelenen tüm evrakların uygulama gününde hastanemize teslim edilmesi zorunludur.

-HbsAg, anti-Hbs, anti-HCV, anti-HIV, Rubella-Rubeola-Mumps IgG ve IgM, Hemogram, AST, ALT, Üre, Kreatinin, Glukoz, Kan grubu sonucu.

-Göz uzman muayenesi, psikiyatri muayanesi sonuçları.

-EKG raporu ve akciğer grafisi.

-Aile hekimliğinden tetanoz aşısı yapıldığına dair aşı kartı. En son 'ağır ve tehlikeli işlerde çalışabilir/staj yapabilir' ibaresi bulunan bir sağlık raporu.

- Öğrenci Belgesi,
- Staj başvuru formu (Buradan İndirebilirsiniz)
- İSG katılım belgesi,
- SGK dökümü ( Dersin sorumlu Öğretim Elemanından teslim alınacaktır.)
- Marmara Eğitim Köyü İş bankası İBAN no,
- Kimlik fotokopisi.

-Klinik Uygulamaya Çıkacak Tüm Öğrencilerin Bilgilendirilmiş Onam Formunu Doldurup İmzalayarak Belgeler ile Birlikte Hastaneye Teslim Edilmesi Zorunludur. Buradan İndirebilirsiniz.