Maltepe Üniversitesi | Ankara Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Gerçekleştirilen “Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi e-İnsan Tanıtım Toplantısı”na Maltepe Üniversitesi Rektörümüz ve Rektör Yardımcılarımız Katılım Sağladı.

Maltepe Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Edibe SÖZEN ve Rektör Yarımcımız Prof. Dr. Mehmet YAZICI, Cumhurbaşkanın teşrifleriyle düzenlenen 'e-İnsan Programı' (18 Ekim 2022) tanıtım törenine katıldı.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından düzenlenen 'e-İnsan Programı', üniversite rektörleri, davetliler ve öğrencilerin katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Gençlerin kariyer gelişimlerine ve istihdam edilebilirliklerine önemli bir katkı sunan program birçok çalışma ve proje sahipleri için düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.