Maltepe Üniversitesi | Elif Yıldırım Kütüphanemizin Açılışını Yaptık.

Elif Yıldırım Kütüphanemizin Açılışını Yaptık.

6 Şubat depremlerinin birinci yıl dönümünde Üniversitemiz Arama ve Kurtarma Kulübü önderliğinde “Depremzede Çocuklara Oyuncak ve Kitap Bağışı” kampanyası başlatıldı ve Üniversitemiz desteğiyle kulüp öğrencilerimiz Kahramanmaraş’a yola çıktı.

6 Şubat'ta yaşanan depremler sonucunda yaşamını yitiren Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Elif YILDIRIM anısına duygusal bir anma gerçekleştirildi. Elif Yıldırım'ın ailesi ve arkadaşları, Maltepe Üniversitesi Arama ve Kurtarma Kulübü üyeleriyle bir araya gelerek Elif'in adını yaşatmak için önemli bir adım attılar.

Elif Yıldırım'ın anısını yaşatmak amacıyla bir kütüphane açma kararı alındı. Kütüphane açılışında, Arama ve Kurtarma Kulübü başkanı ve üyeleri, Elif'in babası Hasan Yıldırım'ın da desteğiyle bir araya geldi. Açılışta; kitap temini, donanım, zeka oyunları, satranç takımları, okul donanımı ve oyuncaklar dağıtıldı. Bu adım, sadece bir kütüphane açmakla kalmayıp, aynı zamanda Elif'in anısını yaşatmak için toplumun bir araya gelip destek verdiği anlamlı bir etkinlik oldu.

Bu anlamlı anma etkinliğinin gerçekleştirilmesini sağlayan Üniversitemiz Arama ve Kurtarma Kulübü ekibine teşekkür ederiz.